Hoe je goed voor jezelf zorgt?

Proef! Het kookboek

Een bijzondere kijk op smaakvol en gezond koken met Dimi

Proef! helpt je op weg met smaakvolle recepten in een verantwoord voedingspatroon. Het leert je proeven, gerechten op smaak brengen en écht koken.

Vanuit de keuken van mijn restaurant ‘Bijzonder’ creëerde ik een gezondheidsfilosofie met voornamelijk groenten en biologische, koemelk-, suiker- en glutenvrije producten als basisingrediënten.

188 op voorraad

Voordat ik los barst over dit bijzondere kookboek, leg ik je eerst uit voor wie dit kookboek eigenlijk is bedoeld…

Je wilt gezond en smaakvol eten. Verrassend en lekker, passend bij een levensstijl die je energie geeft. Toch voldoen lang niet alle recepten aan die eisen, heb je niet altijd tijd om uren in de keuken te staan en als de smaak van je gerecht niet compleet is, heb je geen idee hoe je dat oplost. Bovendien hou je van groenten en eet je glutenvrij. Maar wel creatief bereid.

Of je nu…

  • Een echte ‘foody’ bent die al weet van de hoed in de rand
  • Een nit-wit bent die ook tevreden is met een groene salade
  • Een aanpakker bent en al van alles hebt geprobeerd zonder concreet resultaat

Als jij je gezond en goed wilt voelen, ben je hier op de juiste plek. Ik ga je precies vertellen hoe Proef! het kookboek jou de tools en inspiratie geeft om lekker in je vel te zitten. In een mum van tijd!

"

Met Proef! het kookboek

Ontdek jij…

  • Lekker eten in een gezond voedingspatroon
  • Dat glutenvrij, koemelkvrij en suikervrij ‘klachtenvrij’ betekent
  • Maar liefst 45 gerechten uit de keuken van Bijzonder
  • Hoe je op smaak kookt zonder recept
  • Tips om te creëren en te corrigeren

Ik ben Dimi

Ik ben een transformationele gelukzoeker met een eigenzinnige kijk op gezond leven.

Ik herontdekte de liefde voor koken die ik van jongs af aan heb meegekregen, vond mezelf opnieuw uit en ben daar gelukkiger van geworden. En dat gun ik jou ook. Want voed jij je goed, dan voel je je goed. En voel je je goed, dan ben je het vaakst gelukkig en durf jij meer uit jezelf en je leven te halen.

Ik opende op mijn 27e een ‘healthy food’ horecaconcept, volgde een opleiding tot orthomoleculair voedingsdeskundige en leerde koken bij Femke van den Heuvel, de op één na beste plant-based chef van Europa.
Inmiddels run ik een online bedrijf waar ik jou leer voor altijd gezonde keuzes te maken. En deze zonder poespas te vertalen naar de keukentafel.

x Dimi

Wil je alvast spieken?

Lees dan alvast de inhoudsopgave van Proef! het kookboek en bekijk wat je kunt verwachten.

Reviews

‘Een boek dat bij jouw gezonde keuken past!’

Proef, naar mijn mening een toegankelijk en inspirerend kookboek met het unieke Dimi-tintje! Niet enkel recepten die je bijna kunt proeven door de goede omschrijving en prachtige plaatjes, juist ook feitjes en weetjes die iedereen die de gezonde levensstijl omarmt zou moeten lezen. Van dagelijkse favorieten (heb je het Bijzonder-brood al eens geproefd?) tot gerechten voor een gezellige avond met spijs en wijn (én toetjes met avocado!).

Valéry H.

Mama van Tuur

‘Dimi is een van de meest duidelijke en inspirerende leermeesters die je kunt vinden.’

Proef is voor mij; kennis maken met nieuwe producten en smaken, mijn eetpatroon met smaak aanpassen om me lekkerder en fitter te voelen!!! De recepten zijn origineel en ook mijn kids smullen mee! Proef laat zien dat gezonde voeding alles behalve saai is, voor mij echt een eye-opener!

Danielle S.

Drijfveer | Gezinscoaching

Met ‘Proef!’ breng je Bijzonder bij jou thuis.

Het brood, de crackers en de granola die zo kenmerkend zijn voor Bijzonder, zijn heel gemakkelijk te maken in je eigen keuken. De recepten zijn duidelijk beschreven en Dimi geeft informatie over hoe je gezond, plantaardig en gluten- en suikervrij kunt koken. Ook geeft ze tips die je helpen de juiste smaak te creeëren. Koken hoeft niet  ingewikkeld te zijn, maar het is wel handig om te weten welke trucjes je kunt toepassen. ‘Proef!’ maakt dit mogelijk gewoon in mijn eigen keuken!

Ineke V.

Vega liefhebber

Ja, ik wil

Proef! het kookboek

30.00

exclusief verzendkosten

188 op voorraad