Podcast Onderweg met Dimi + Bart

De Podcast

Onderweg met Dimi en Bart

In deze gratis podcast gaan Bart en ik met elkaar in gesprek over onderwerpen die ons in beweging brengen. Onderwerpen die ons bewust maken van onze uitdagingen.

Het is een moment van reflectie, afremmen en voelen wat we nodig hebben om weer vooruit te komen. Wij willen jou met onze gesprekken inspireren zelf te reflecteren.

En te voelen welke onderwerpen jou bezighouden op dat moment. Bewust te ervaren wat jij nodig hebt zodat je fit en energiek je uitdagingen kunt aankijken en, waar gewenst, aan kunt pakken.

Let’s go!

Abonneer je nu gratis op Onderweg met Dimi en Bart

Wie zijn

Over

Gelukkige mensen bereiken meer in het leven: in hun gezin, in hun relatie(s), in hun werk en in de laatste plaats, vaak de vergeten plaats, maar oh zo de belangrijkste plaats, in hun eigen ontwikkeling.

Om een gelukkig leven te kunnen leiden  heb je torenhoge energie nodig. Met mijn ervaring als orthomoleculair voedingsdeskundige leer ik jou bewust gezonde keuzes te maken die ervoor zorgen dat jij jouw wereld aan kan.

Je ontdekt hoe jij je energie duurzaam kunt verhogen en preventief kunt werken aan het verbeteren van je gezondheid. Je krijgt inzicht in je onbewuste energielekkages en praktische tips hoe je jezelf (continu) weer kunt resetten. Je leert gezond te leven, zonder dieet en daarmee je goed-gevoel-gewicht te bereiken.

Bart heeft met zijn ervaring als ‘back to your nature coach’ een rugzak vol tools die jou helpen om je mindset in balans te krijgen.

Ik daag je uit om uit je comfort te stappen, de grens op te zoeken van huidkriebels en klotsende oksels. Hiermee haal ik je uit je hoofd en leer je met meer liefde vanuit je hart naar je lijf te luisteren.

Mijn ‘signature’ is ademwerk. Door middel van kou laat ik jou ervaren hoe jij jezelf in een stressvolle situatie weer tot rust kan brengen (geïnspireerd door de Wim Hof methode).

Ik sta graag met blote voeten in de natuur om de verbinding te maken tussen mijn eigen natuur en de natuur om ons heen. Ik laat jou aarden en geef je inzichten om je weer terug in contact te brengen met je eigen zijn

Over

Inspiratie

Episode 48 – Missen

Missen. Dimi en Bart duiken in het onderwerp missen. Wat betekent het voor hen om iemand te missen? Waarom lijkt het alsof het voor veel mensen zo lastig is om iets of iemand te moeten missen? Missen Dimi en Bart eigenlijk wel mensen, of andere dingen? En zo ja, hoe...

Episode 49 – Innerlijk kind

Na twee intense weken in Polen is Bart weer terug in Nederland en is het dus ook weer tijd om een mooie podcast op te nemen. Deze keer duiken Dimi en Bart in de wereld van het innerlijke kind. En onderzoeken ze waarom het zo belangrijk is om hier de verbinding niet...

Episode 50 – Innerlijk kind, deel II

Het vervolg op de aflevering van vorige week, “innerlijk kind”… Met nu met aandacht voor vragen als: Hoe kom je dan weer in contact met dat innerlijke kind? En als je het contact dan hebt hersteld, hoe blijf je dan in verbinding? En wat gebeurt er als de verbinding er...

Wat houdt jou bezig?

Welk onderwerp hoor jij graag voorbijkomen in onze podcast?
Laat het ons weten!

5 + 13 =