Vandaag de dag lijkt het alsof iedereen vermoeid is. Alsof burn-out klachten op steeds jongere leeftijd worden gesignaleerd en gedragsproblemen zoals ADHD steeds vaker voorkomen.

Vaak wordt de oorzaak hiervan gezocht in externe factoren. De 24-uurs maatschappij, de prestatiedruk in het dagelijks leven en het idee dat gedragsproblematiek in de familie zit.
Ik geloof niet dat dit de oorzaken zijn. Het zit in jou. Niet in alles om je heen. Een keiharde waarheid: eentje om eerst te durven zien, dan er iets mee te doen.
Dat bereik je door af te remmen, stil te staan en te reflecteren op wat je doet, wat je eet, hoe je denkt en welke patronen en (onbewuste) gewoonten je hebt ontwikkeld. Het goede nieuws is: je kunt jezelf herprogrammeren! Maf hè?

Ik ben een ambitieuze, hardwerkende en gedreven persoonlijkheid. Met als consequentie dat ik regelmatig over mijn eigen grenzen heen ga. Vanuit mijn zelfbewust zijn, nieuwsgierigheid en reflectievermogen analyseer ik graag waar mijn gedrag vandaan komt. Zodat ik mezelf begrijp en gericht aanpassingen kan doen. Dit geeft me rust en ruimte om dat te doen waar ik blij van word. 

Zolang als ik me kan herinneren, zoek ik naar mensen en methodes die mij helpen in het onderzoeken en doorbreken van patronen. Ik kom uit een gezin met gebroken harten. Dit heeft veel aandacht en energie gevraagd in de groei naar de persoon die ik vandaag de dag ben. En dat doet het nog steeds. Van bezoekjes aan (mindfull)coaches, familie opstellingen, ademsessies tot en met orthomoleculair therapeuten, voed ik mij elke keer opnieuw met inzichten die mij helpen in meer zicht in mezelf en mijn gedrag.

“In 2015 gooide ik het roer om en ging van business consultant naar ondernemer in de horeca. Hier vertaalde ik mijn passie voor gezond eten in een eigenzinnig en eigentijds horeca concept, genaamd Bijzonder. Momenteel volg ik een opleiding in orthomoleculaire voedingsleer om mijn kennis op het gebied van gezond leven verder te verdiepen.”

Ik geloof dat jij met liefdevolle aandacht voor jezelf, meer zicht krijgt in je eigen gedrag waardoor je bewuster keuzes maakt die jou de meeste energie en geluk opleveren.

Met ’met dimi’ wil ik jou meenemen in mijn ontdekkingen en ervaringen in persoonlijke ontwikkeling. Om jou te inspireren zelf een gezonde leefstijl te omarmen en te doen waar jij echt gelukkig van wordt.

met dimi

Verder