VOOR ALTIJD GEZOND & ENERGIEK

Zonder dieet!

Leef lichter en voel je sexy

Met Dimi eet jij voortaan elke dag gezond met minimale keuken inspanningen en gegarandeerde smaakexplosies!

Je leert bewust keuzes te maken die jou helpen je fit en energiek te voelen, je ideale goed-gevoel-gewicht te bereiken en je neemt afscheid van onverklaarbare kwaaltjes. En dat in een handomdraai! Je ontdekt de tools uit de professionele kokswereld die smaak en snelheid creëren toegepast voor thuis.

Met Dimi creeër je gezonde gewoontes en versterk jij je lichaam op natuurlijke wijze.

Ontdek mijn krachtige bronnen om jouw gezondheid te verbeteren, je bewustzijn te vergroten en blijvend in je leven toe te passen.

Hoe je begint?

Download GRATIS
In 10 stappen altijd een gezonde keuze
en begin vandaag nog met gezond eten!

Met Dimi

Ik ben Dimitra

‘Dimi’, zoals mijn vrienden mij noemen. De Griekse tongval die kenmerkend is voor mijn naam, is voor menig Nederlandse mond een tongbreker. Dus Dimi, ook voor jou 🙂

Ik ben een transformationele gelukzoeker met een eigenwijze en eigenzinnige kijk op gezond leven. Want voed jij je goed, dan voel je je goed. En voel je je goed, dan ben je het vaakst gelukkig.

Met ‘Met dimi’ wil ik jou helpen je levensgeluk te vinden, zodat jij kunt doen waar jij blij van wordt. Daar heb je torenhoge energie voor nodig en ik weet hoe jij die vindt. 

Proef! Het kookboek

Met dit kookboek wil ik jou, met mijn kennis en ervaring als professioneel kok, leren hoe je op smaak kunt koken.
Ik laat je zien hoe je gerechten bedenkt en opbouwt, hoe je leert proeven en bijstuurt. Ik wil dat je jezelf (en je gezin) verbluft van de gezonde en verantwoorde creaties die je uiteindelijk zelf zult bedenken. Je leert wat gezond eten is volgens de principes uit de orthomoleculaire voedingsleer. En vindt handige ingrediënten voor je keukenkastje.

Natuurlijk ontdek je ook maar liefst 45 recepten die ik bij Bijzonder de afgelopen jaren heb gemaakt. Deze helpen je in je eigen smaakreis en zijn er voor al die keren dat je zorgeloos ‘eten gaat bereiden’ en gewoon even iets Bijzonders op tafel wilt zetten.

188 op voorraad

De training

Een leven lang gezond

Met Dimi volg je geen dieet dat je even snel doet. Het is een leefwijze waarin je elke dag bewust kiest voor het meest gezonde alternatief. Je leert gezond eten, koken, suppleren en elke dag een beetje meer voor jezelf te kiezen door overtuigingen los te laten en patronen te doorbreken.

  1. Je voelt je fit, energiek en vitaal.
  2. Je voelt je zelfverzekerd en vol vertrouwen.
  3. Je voelt je helder van geest, optimistisch en scherp.

Het gevoel dat jij je leven ‘to the fullest’ kunt leven, wordt onder meer veroorzaakt doordat jij aan de binnenkant goed voor jezelf zorgt.

De podcast

Onderweg met Dimi + Bart

In deze gratis podcast ga ik met Bart Scholtissen in gesprek over onderwerpen die ons in beweging brengen. Thema’s waar we klotsende oksels van krijgen, knikkende knieën en soms een traantje om moeten laten. Het zijn gesprekken die raken en ons bewust laten zijn

Wat Bart en mij verbindt is de liefde voor bewustzijn. Want alleen door bewustzijn ontstaat ruimte voor persoonlijke groei. 

Podcast Onderweg met Dimi + Bart